witam
jak w temacie tzn chcę założyć elektryczne szybki do mojego golfika
mam wersję 3d czyli tylko na 2 przednie szyby. w tej chwili mam szyby na korbki
możecie mi doradzić co mam dokupić i określić mi przybliżony koszt takiej operacji ??
pozdrowienia for all
Chcę założyć elektryczne szyby, co kupić ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kapsel_1
- Mały gagatek
- Kontakt:
Chcę założyć elektryczne szyby, co kupić ??
126p to była fuuraaaaaaa a teraz MK3 1.8 GT
next MK4 1.9 TDI
[b]Części do komputera, monitory drukarki itp. pisz co potrzebujesz[/b]
next MK4 1.9 TDI
[b]Części do komputera, monitory drukarki itp. pisz co potrzebujesz[/b]
Kliknij tutaj ... masz linka do szybek (kompletu) lecz jest to uniwersalny zestaw.
Jesli chcesz zestaw dedykowany to albo musisz taki znalezc w serwisie VW lub z drugiej reki skaldac po kilka elementow np tutaj masz troszke i potrzebne beda ci jeszcze podnosniki
Ja osobiscie radze znalezienie na szrocie Vw z elektryka i wyjecie tego wszystkiego (najnizszy koszt), lub ewentualnie jechac gdzies gdzie ci zaloza wszystko
Jesli chcesz zestaw dedykowany to albo musisz taki znalezc w serwisie VW lub z drugiej reki skaldac po kilka elementow np tutaj masz troszke i potrzebne beda ci jeszcze podnosniki
Ja osobiscie radze znalezienie na szrocie Vw z elektryka i wyjecie tego wszystkiego (najnizszy koszt), lub ewentualnie jechac gdzies gdzie ci zaloza wszystko
Tuning - Twój Ukochany Niezniszczalny I Najlepszy Golfik
www.zabezpieczenia.up.pl
www.tuning.gsm.pl
www.zabezpieczenia.up.pl
www.tuning.gsm.pl
moje zdanie jest takie ze jesli cos jest do wszystkiego to jest do niczego ... ja mam zastawik oryginalny VW i nie mialem zadnych problemow no chyba ze ktos zaklada w firmie ktora sie w tym specjalizuje to mozna i uniwersalny lecz radze dokupic oryginalne przyciski zeby to jakos w miare solidnie wygladalo
Tuning - Twój Ukochany Niezniszczalny I Najlepszy Golfik
www.zabezpieczenia.up.pl
www.tuning.gsm.pl
www.zabezpieczenia.up.pl
www.tuning.gsm.pl