czy do 40/40 trzeba zakladac rozporke?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
czy do 40/40 trzeba zakladac rozporke?
tak jak w temacie co tu wiecej pisac 

maj mk2 - kamel edition http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=389353#389353
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no musisz wiecej napisać , bo odpowedz bedzie ze oczywiscie nie trzeba ale mozna....jak jeździsz , co robisz? , ścigasz sie? dobre masz drogi w okolicy? jakie amortyzatory? profil opony domyslam sie ze masz 50 albo mniej.......
powiem tak
jak masz budę w dobrym stanie a dbasz o auto i długo go bedziesz miał to warto zeby sie nie porozłaził, choć teoretycznie od normalnej jazdy nie powinnien , a jak już buda zmęczona jest troszkę, np rdzewieje albo walona to tym bardziej warto żeby ja wzmocnić....
no to sie pochwale, wczoraj doszly do mnie przednia i tylna wiechers, dałem 220 złych z wysyłką...
z tymże ja mam bislteina b6 wiec po porstu musialem...
powiem tak
jak masz budę w dobrym stanie a dbasz o auto i długo go bedziesz miał to warto zeby sie nie porozłaził, choć teoretycznie od normalnej jazdy nie powinnien , a jak już buda zmęczona jest troszkę, np rdzewieje albo walona to tym bardziej warto żeby ja wzmocnić....
no to sie pochwale, wczoraj doszly do mnie przednia i tylna wiechers, dałem 220 złych z wysyłką...