brak napięcia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
rozrusznik kręci ale pompa nie chodzi bo nie ma napięcia. rozrusznik nie ma nic wspolnego bo zasilany jest bezpośrednio. tylko kontrolki nie świecą pompa nie chodzi i nie załącza sie przekaźnik na pompie wtryskowej i chyba jest jeszcze za zegarami on też wtedy nie pstryka. a po drugie co ma masa do kontrolek? no i masa też jest OK
[ Dodano: 12 Kwi 2006 12:46 ]
byłem u mechanika i chyba zrobił co trzeba. uszkodzony był moduł od alarmu luty były naderwane. jeżeli ktoś jest z zawiercia to musze polecić wszystkim tego mechenika bo naprawde jest najlepszy w okolicy JEST TO ZAKŁAD W ZAWIERCIU NA MARCISZOWIE (obok nauki jazdy). facet naprawde zna sie na rzeczy i co ważniejsze zrobił to przy mnie na poczekaniu i wziął śmieszne pieniądze.
[ Dodano: 12 Kwi 2006 12:46 ]
byłem u mechanika i chyba zrobił co trzeba. uszkodzony był moduł od alarmu luty były naderwane. jeżeli ktoś jest z zawiercia to musze polecić wszystkim tego mechenika bo naprawde jest najlepszy w okolicy JEST TO ZAKŁAD W ZAWIERCIU NA MARCISZOWIE (obok nauki jazdy). facet naprawde zna sie na rzeczy i co ważniejsze zrobił to przy mnie na poczekaniu i wziął śmieszne pieniądze.