ETKA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
hehe... u mnie to nawet w ASO nie maja nowego cennika... A jedynie z przed roku... A potem dziwota, że cena inna niż przed zamowieniem...Witam Panowie... sciagnalem wlasnie ETKE i nie mam cennika... gdzie znalesc najbardziej aktualny i jak go zainstalowac.... z gory dzieki...
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Do dupy jest ten cennik.. przy kazdym sprawdzaniu za glowe bedziesz sie lapal. Lepszy jest w IC.KamilW pisze:dobre... zdal by sie cennik bo ETKA zajebista rzecz... tylko jestem ciekaw czy mnie na cokolwiek stac
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Tak Intercars.. i co po tej fajnosci jak mijaja sie z rzeczywistoscia.. W zeszly week wymienialem poduche, kupilem ale dla pewnosci podjechalem do ASO VW, gosc obejrzal wlaczyl Etke i mowi: ja mam taka sama, ale za 285KamilW pisze:czemu? a co to jest IC? Inter Cars? bo fajnie jakby sie mi ceny wyswietlaly....Gitner pisze:Do dupy jest ten cennik.. przy kazdym sprawdzaniu za glowe bedziesz sie lapal. Lepszy jest w IC.

Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
-
- Użytkownik
- Paweł Marek
- V.I.P.
Miałem ten problem, coś tam pisało chyba w readme. Zdaje się jakiś programik hardlock.exe trzeba odpalić najpierw ( jest w katalogu etki), i oczywiście w rodzielczości 1280 na 1024 działa dopiero
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.