PODŚWIETLENIE REGULACJI OGRZEWANIA MK3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Grzegi Siedlce
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

PODŚWIETLENIE REGULACJI OGRZEWANIA MK3

Post autor: Grzegi Siedlce » sob kwie 01, 2006 22:16

Witam mam problem oraz pytanie odnśnie podświetlenia regulacji pokręteł od ogrzewania w mk3. Strasznie słabo mi to świeci :( może ktoś ma jakiśwłasny patent aby rozwiązać ten problem. z góry dzieki. pozdro :pub:

Gitner
VW Baron
VW Baron
Auto: Szukam... i NC700X

Re: PODŚWIETLENIE REGULACJI OGRZEWANIA MK3

Post autor: Gitner » sob kwie 01, 2006 22:45

Grzegi Siedlce pisze:Witam mam problem oraz pytanie odnśnie podświetlenia regulacji pokręteł od ogrzewania w mk3. Strasznie słabo mi to świeci :( może ktoś ma jakiśwłasny patent aby rozwiązać ten problem. z góry dzieki. pozdro :pub:
Wlasnych patentow sie nie rozdaje - dlatego sa patentami ;) - ja narazie pozbylem sie zielonej folii i wymienilem zarowke, swieci lepiej. Zamierzam zrobic albo kupic od kolegi Rydzy jego pomysl, tu masz porade jak wymienic oswietlenie zarowki, reszte musisz poszukac temat przewijal sie na forum nie raz..

Pozdro
Gitner

2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!

Awatar użytkownika
djtom
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: djtom » sob kwie 01, 2006 22:56

Rydza polecam - jest specjalista od podswietlania Golfów a jego porady sa pierwszej próby.

Nocne Mary Squad :partyman:
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję. :prayer:

Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

Grzegi Siedlce
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Grzegi Siedlce » ndz kwie 02, 2006 19:47

[quote="Gitner"]ja narazie pozbylem sie zielonej folii i wymienilem zarowke, swieci lepiej. Foli sie pozbyłeś to fakt coś daje przynajmniej jaśniej świeci ale żarówkę ?? w sumie jak bysie dało to warto wstawic np. 5W ale wtedy trzeba by obudowe (gniazdo ) przerobić. a fakt pomysł kolegio RYDZU jest super widziałem to na stronce ostatnio :) ciekawe za ile by swój patent odsprzedał :) :)

Awatar użytkownika
metju
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: metju » ndz kwie 02, 2006 20:49

Wystarczy ładnie przyczepić coś takiego: http://www.allegro.pl/item93514988_nx1_ ... uning.html + przetwornik (koszt 150mm + przetwornik + przesyłka to jakieś 42 zł). W pokrętłach ładnie umieścić diodki innego koloru i cały patent! :) :pub:

ex BvLin3K
Obrazek

Grzegi Siedlce
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Grzegi Siedlce » ndz kwie 02, 2006 22:57

Wystarczy ładnie przyczepić coś takiego: http://www.allegro.pl/ite...per_tuning.html + przetwornik (koszt 150mm + przetwornik + przesyłka to jakieś 42 zł). W pokrętłach ładnie umieścić diodki innego koloru i cały patent!

Awatar użytkownika
metju
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: metju » ndz kwie 02, 2006 23:03

Grzegi Siedlce pisze:
Wystarczy ładnie przyczepić coś takiego: http://www.allegro.pl/ite...per_tuning.html + przetwornik (koszt 150mm + przetwornik + przesyłka to jakieś 42 zł). W pokrętłach ładnie umieścić diodki innego koloru i cały patent!

ex BvLin3K
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”