oświetlenia wnętrza nie działa przy otwartych drzwiach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
oświetlenia wnętrza nie działa przy otwartych drzwiach
Przy otwartych drzwiach kierowcy (tylko, reszta działa) nie włącza się lampa oświetlenia wnętrza , również alarm nie działa. Podejrzewam , że to przycisk gdzieś przy drzwiach, tylko nie wiem gdzie go szukać w Glofie IV.
co to znaczy widzieć auto od środka?
nie rozumiem takich docinek, a forum przeglądałem dosyć długo i nie znalazłem wpisu o uszkodzonej instalacji drzwi. Rozebranie drzwi dla osoby , która nie wie gdzie są spinki i śruby mocującej, jest pewnym problemem. Dlatego ośmieliłem się prosić o pomoc.
Sorry ale o jakie docinki Ci chodzi???? Zacytowałem Ci jedno zdanie z innego tematu, bo miałem Ci dać linka do niego, ale ma on wiele postów z wieloma teoriami a ta ponoć okazała się jedynie słuszna i w ten sposób chciałem Ci ułatwić życie.kosma23 pisze:nie rozumiem takich docinek
Daleki jestem od wszelakich docinek, bo to naprawdę nie w moim stylu
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
- Maćko1979
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: oświetlenia wnętrza nie działa przy otwartych drzwiach
Też tak mam w weekend będę się za to bral więc zrobei pare fotek. Pozdro!kosma23 pisze:Przy otwartych drzwiach kierowcy (tylko, reszta działa) nie włącza się lampa oświetlenia wnętrza , również alarm nie działa. Podejrzewam , że to przycisk gdzieś przy drzwiach, tylko nie wiem gdzie go szukać w Glofie IV.
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
- Mikołaj 11
- Nowicjusz