Pytam bo kupilem przewody, ktore mi wysiadly po ok 6000 km

Problem w tym, ze majac prosty silniczek mozna sobie troche pozwolic na experymenty, bo wtedy cena kabli waha sie w okolicy od kilkudziesieciu do stukilkudziesieciu zl. Wiem, ze nie sa to jakies drobne ale w porownaniu z cenami kabelkow do 16V... Ja za moje dalem ze znizka w polhurtowni 230zl, ich normalna cena byla wtedy ok 270. Jak dzwonilem do sklepu VW to mi powiedzieli za BERU cos kolo 310, ale musialbym czekac 2 tygodnie az mi je sprowadza.
Sila rzeczy wzialem tamte. I cena nizsza, i niby "specjalne do gazu". A tak naprawde nie warte zgrzewki taniego piwa

Zerkalem na ceny w intercarsie, tam beru kosztuja 390, a NGK 420

Licze na wasze zdanie. Kto sie na czym przejachal albo co komu dlugo i fajnie hula

Pozdrawiam

[ Dodano: Nie Mar 19, 2006 23:53 ]
Aha, i jeszcze jedna mala rzecz. Mam swiece "takie jak maja byc" czyli 3 elektrodowe. Wg wielu opinii do gazu lepsze sa 1 elektrodowe. Dlaczego? Na logike mysle ze moze zamiast trzech slabych iskierek jest jedna konkretna. Nie wiem czy dobrze rozumuje

Jak juz mialbym jednoelektrodowe to jaki odstep ustawic??? I jak to wszystko mialoby sie do jazdy na benzynce??