hej dzisiaj zamontowalem glebe 40/40 same springi powiem wam ze siadl ladnie , pozytywnie bylem zaskoczony ( pzdr dla trochimiak'a - poprzedniego wlascicela) mam juz glebe , pelen grill i wydech i ten sliczny czerwony kolorek ... dobra niewazne cos chcialem sie zapytac....
a wiec tak zakladal mi to jakis koles w garazu bo servisy byly zar...ane i nie mieli czasu a kolo ma dobra oppinie tylko stargowalem troche z ceny i sie boje ze mi srubek nie podokrecal hehe , auto sie trzyma musze jeszcze jechac na geometrie bo tyci widac ze jest nie tak i tu 1.pytanie - czy moge tak jechac do wrocka 100km ? obiecuje ze nie bede zapier...

???? bo musze jutro tam byc i dopiero w pon bym tam sobie ustawil 2.mam seryjne amory, narazie nic nie stuka jezdzi sie fajnie chociaz nie przesadzam z predkoscia bo dopiero o 18 odebralem auto , wiem ze czasem zle ludzie zamontuja sobie jakies talezyki czy cos jakby sie to objawialo i na co zwracac uwage jesli cos by bylo nie tak skrecone i po 3. czy do 1.3 montowac rozporke na kielonki(trzeba by troche na nia pozbierac ) ??? aha no to jeszcze 4. przod mi stoi tyci wyzej niz tyl , czyzby przez butle gazu ?
pozdro dla wszystkich i podziekowka za odp
p.s
jak macie za duzo naklejek vwgolf.pl to mozecie mi wyslac , z checia nalepie
aha foty niebawem niech sie tylko pogoda poprawi