Golf IV- jak dostac sie do centralnego??

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Vasyl
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Golf IV- jak dostac sie do centralnego??

Post autor: Vasyl » wt gru 28, 2004 15:57

Witam serdecznie.. Pisze w imieniu mojego kumpla, który ma problem z rozbiórka dzwi w golfie IV. A mianowicie chodzi mu o rade jak dostac sie do zamka centralnego. Z tego co mówił to rozebrał juz poszycie tapicerki i zatrzymał sie przed odkreceniem tej blachy co jest za tapicerką. I pytanie brzmi: jak tą bleche odkrecic, (wiem ze sruby) ale jak odkreci sruby to wychodzi to całe z szyną szyby, czy moze trzeba sciąc te nity co tam są, czy to z szybą ma wyjsc. Prosze o odpowiedzi. Z góry dzieki wielkie

Tomasz Żaguń
Forum Master
Forum Master

Post autor: Tomasz Żaguń » śr gru 29, 2004 02:46

ŻADNE NITY tam są takie dwie duże gumki wielkości denka po puszce od piwa jak je wydłubie to musi tak szybę opuścić aby widział śruby ją mocujące i wtedy je odkręca i szyba do góry ,potem odkręcić zamek od strony słupka chyba trzy gwiazdki a potem dopiero tę blachę dookoła przykręconą. Aha na początku oczywiście klamka z wkładką lub zaślepką .Pozdro

Awatar użytkownika
Vasyl
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Vasyl » śr gru 29, 2004 13:07

Dzieki wielkie za odpowiedź kolego z Zielonej Góry, dziekuje w imieniu mojego kumpla, również pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”