regulacja kierownicy mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- pewex.olek
- Mały gagatek
- Kontakt:
regulacja kierownicy mk3
witam. tak jak wspomniałem w temacie, interesuje mnie regulacja kierownicy w golfie III. czy ktoś może już coś takiego przerabiał (jeśli to wogóle realne) i może udzielić jakiś porad bo nie mogę nic znaleźć w opcji szukaj na ten temat.
olek
- pewex.olek
- Mały gagatek
- Kontakt:
rura z obudową? nie wiem - max 100zł - al eczy ja wiem czy warto? jeździłem takim i włąściwie do niczego mi to nie było potrzebne... a jak masz poduszkę w kierze to jeszcze troche kłopotu żeby tej listwy nie uszkodzić bo droga (ponad 100zł)
[ Dodano: Sro Lut 22, 2006 1:15 pm ]
ile zabawy - koło 1-2 godziny bym liczył
[ Dodano: Sro Lut 22, 2006 1:16 pm ]
tym bardziej że musisz stacyjkę przełożyć.. ja mam taką rurę w piwnicy i sam się zastanawiam czy wkłądać - tylko ze na moje oko to ona cuś niekompletna...
[ Dodano: Sro Lut 22, 2006 1:15 pm ]
ile zabawy - koło 1-2 godziny bym liczył
[ Dodano: Sro Lut 22, 2006 1:16 pm ]
tym bardziej że musisz stacyjkę przełożyć.. ja mam taką rurę w piwnicy i sam się zastanawiam czy wkłądać - tylko ze na moje oko to ona cuś niekompletna...
- pewex.olek
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
A masz regulację wysokości siedziska fotela ???pewex.olek pisze:wydaje mi się, że warto. poprostu nie mogę sobie dobrze ustawic fotela.jak ustawie idealną odległość to mam za wysoko kierownice i jest to troche męczące.przydałoby się chociaż z 4-5 cm niżej
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!
- pewex.olek
- Mały gagatek
- Kontakt: