[mk2]Ile max obr/min 1.3 NZ
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2]Ile max obr/min 1.3 NZ
Witam kupiłem sobie dośc ciekawy licznik i wiezyć mi sie nie che ze odcina dopiero przy 7tys.
Przy ily powinien odcinać, przy 6tys??
Przy ily powinien odcinać, przy 6tys??
Ostatnio zmieniony wt lut 21, 2006 01:40 przez Egon PŃ, łącznie zmieniany 1 raz.
owszem w moimEgon PŃ pisze:Refekde: ta mfa chyba nie jest w twoim NZ ??

jak widać na załączonym obrazu, nie opanowałem MFA jeszcze do końca bo pokazuje spalanie 99.9 L hehehehe
ale to kwestia czasu
_______________pozdrawiam
SPRZEDAM 4 opony letenie VREDESTEIN 185/60 R14 MODEL HI-TACK z czarnymi felgami stalowymi do golfa
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
E no to jak opanujesz to ja poproszę dokładne instrukcje:Drafekde pisze:Egon PŃ napisał/a:
Refekde: ta mfa chyba nie jest w twoim NZ ??
owszem w moimowszem to moja deska
...mi też się podoba
jak widać na załączonym obrazu, nie opanowałem MFA jeszcze do końca bo pokazuje spalanie 99.9 L hehehehe
ale to kwestia czasu
[ Dodano: Wto Lut 21, 2006 16:00 ]
Sprawdziłem obrotek. 6000 i koniec jechania.
tauka pisze:Sprawdziłem obrotek. 6000 i koniec jechania.
to kicha bo powyżej tych obrotów silnik dostaje potężnego kopa heheheheh
u mnie dochodzi do 7ooo
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=mfaEgon PŃ pisze:Ja tez poporosze instrukcje
daj maila wyśle Ci rysuneczki
_________________pozdrawiam
SPRZEDAM 4 opony letenie VREDESTEIN 185/60 R14 MODEL HI-TACK z czarnymi felgami stalowymi do golfa
powiem tak w drugim samochodzie było 180 równe, mój licznik tyle pokazywał jak na zdjęciu ale to było w niemcach z dużej górki i jak widać już coś zaczęło się dziać z temperaturką bo wskazówka nagle zaczęła opadać, po zwolnieniu do 120 wróciła na miejsce i potem już tylko 140 -150 do granicytauka pisze:rafekde, Poważnie twoje autko tyle pojechało??

___________________pozdrawiam
Zamarzał
moj mail: kubiaknie@wp.pl
Sprawdzales ten licznik czy dobrze pokazuje(np z kolega przy rownych predkosciach)
No i obroty na rzeczywistych impolsach na swiecy??
Nadal nie moge uwierzyc ze podciąga do 7tys choc moj pokazuje tyle samo

moj mail: kubiaknie@wp.pl
Sprawdzales ten licznik czy dobrze pokazuje(np z kolega przy rownych predkosciach)
No i obroty na rzeczywistych impolsach na swiecy??
Nadal nie moge uwierzyc ze podciąga do 7tys choc moj pokazuje tyle samo