Mam problem tego typu że mój golfik troszke muli na niskich obrotach (1.4ABD) jechałem tym samym od kumpla i jego sie szybciej rozpędza (od niższych obrotów ciągnie) Problem jest tego typu że mam sade lambda w kacie i czytalem inne posty to ludzie skarżyli sie po wywaleniu kata (jakieś ciśnienie czy coś) i sądy im siadały, silnik wariował itd
Co o tym sądzicie, czy jest możliwość przeniesienia sądy bliżej silnika??
POZDRO
[mk3]Pytanko do fachowców o katalizator...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
[mk3]Pytanko do fachowców o katalizator...
Ostatnio zmieniony ndz lut 19, 2006 13:20 przez vaclavo, łącznie zmieniany 1 raz.
Był Golf MK3, było Polo 6N, a teraz mam Lwa :)
Nigdy nie twierdziłem że jestem dobry, tylko niektóre błedy sa tak elementarne i rażące ze nie potrafię się powstrzymac
Pozdro
PS: A co do kata to narozsadniej wjechać na kanał i opukać, pobujac katem - jeśli coś grucha, lata, dopiero zaczac myslec o jego wywaleniu. Jesli jest cisza - poszukaj przyczyn gdzie indziej.
Pozdro
PS: A co do kata to narozsadniej wjechać na kanał i opukać, pobujac katem - jeśli coś grucha, lata, dopiero zaczac myslec o jego wywaleniu. Jesli jest cisza - poszukaj przyczyn gdzie indziej.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.