Jak przeczyscic wtrysk

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
maro
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Jak przeczyscic wtrysk

Post autor: maro » ndz lut 12, 2006 17:46

Witam. Czya sie samemu przeczyscic wtrysk w moim 1.4 ABD, jesli tak to jak ??? Dzieki

Żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce !!!
Projekt swap 1.4 ABD na 1.8 ABS http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59966

Pikus
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Pikus » ndz lut 12, 2006 17:52

tam nie ma za bardzo co czyscic bo to nie gaznik i lepiej jakbys tego nie ruszal

a jezeli juz chcesz to musisz sciagnac oslone odkrecic jedna srubke odpiac kabelek i cyciagnac wtryskiwacz kobinerkami go lapiesz i krecisz prawo lewo i do siebie az wyskoczy. MAm ten sam silnik i tez to robilem ale po co? sam nie wiem

Awatar użytkownika
maro
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: maro » ndz lut 12, 2006 17:55

Pikus pisze:tam nie ma za bardzo co czyscic bo to nie gaznik i lepiej jakbys tego nie ruszal

a jezeli juz chcesz to musisz sciagnac oslone odkrecic jedna srubke odpiac kabelek i cyciagnac wtryskiwacz kobinerkami go lapiesz i krecisz prawo lewo i do siebie az wyskoczy. MAm ten sam silnik i tez to robilem ale po co? sam nie wiem
czyli sadzisz ze nie ma sensu?? U mnie silnik slabo zaczyna wchodzic na obroty, to znaczy potrzebuje chwili od wcisniecia gazu do dechy

Żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce !!!
Projekt swap 1.4 ABD na 1.8 ABS http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59966

Pikus
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Pikus » ndz lut 12, 2006 17:58

sadze ze nie ma sensu iraczej nie jest to wina wtryskiwacza, przypuszczam ze zaplon masz zle ustawiony

Awatar użytkownika
tauka
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: tauka » pn lut 13, 2006 00:55

Tak to raczej nie przez wyciaganie i czyszczenie. Może uzyj jakiegos płynu do czyszczenia wtryskiwaczy, dolewanego do benzyny. U mnie po tym płynie jest jakby lepiej.

Obrazek

Awatar użytkownika
andrus
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: andrus » pn lut 13, 2006 00:59

Witam,

Ja mysle ze jak nic sie nie dzieje to nie ruszaj.Ja osobiscie czyscilem wtrysk i jest to pomocne jak cos nie gra.Jak masz podejzenia ze sie przytkal to wyjmij go jak kolega wyzej napisal,ale uwazaj zebys nie pogubil srobek ani nie zlamal plastikow.Nastepnie zamocz go na dobe w benzynie eksrtrakcyjnej w sloiczku (kupisz w kazdej aptece).Wiecej zrobic nie mozna.

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”