szyby elektryczne golf III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
szyby elektryczne golf III
Witam Kupiłem elektryczne szyby do golfa III oryginalne wraz z wiązką, został mi do podłączenie jeszcze jeden przewód zielono-czarny (komfortu) , co to jest ten moduł i gdzie on się znajduje. Proszę o pomoc !!!!
- Paweł Marek
- V.I.P.
dochodzi do sterownika przy pompce, ad każdych dzrzwi do osobnego wtyku. PO drodze trzy z nich(4 drzwi) lub jeden (dwoje dzrwi) zmienia kolor:na czarno szary, czarno żólty i czarno czerwony. Ostatni nie zmienia koloru.PiterM3 pisze:zielono-czarny
[ Dodano: Sob Lut 11, 2006 10:21 pm ]
Daje on centralce info o zamknieciu danych drzwi. To nie to samo chyba co komfort (domykanie szyb i dachu)
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
A sorki machnałem sie przedtem. Pomuliłem centralny zamek z szybami. Upss. Zielono czarny masz do mechanizmu sterowania dachem. Nie masz el. dachu to ci raczej niepotrzebny
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.