[mk3]PIszczaca kontrolka cisnienia olleju
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3]PIszczaca kontrolka cisnienia olleju
Witam mam problem otorz po wymianie termostatu gdy silnik jest rozgrzany zaczyna pi piszczec kontrolka cisnienia oleju juz kiedys miałem z tym problem pojechałem do warsztatu zmierzyli mi cisnienie na pompie i powiedzieli ze jest wszystko ok ale nie powiedzieli czemu piszczy czy to moze byc padniety czujnik??
Ostatnio zmieniony sob lut 11, 2006 13:34 przez Zoltecek, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie niestety tez ostatnio lubi sobie zapiszczec (przebieg - 209 kkm) Co ciekawe, często robię trasę ok 50 km i piszczy zawsze prawie idealnie w polowie, przy jednostajnej jeździe ok 100 km/h. Po chwili już cisza, podczas jazdy po mieście nic sie nie dzieje.
Na poczatek myślę zalać go Castrolem mineralnym (traz jest lotos półsyntetyk ) i zobaczę co będzie dalej. Oby nie były to oznaki zbliżającego się końca silnika
pozdro
Na poczatek myślę zalać go Castrolem mineralnym (traz jest lotos półsyntetyk ) i zobaczę co będzie dalej. Oby nie były to oznaki zbliżającego się końca silnika
pozdro
To jest miejsce na Twoja reklamę