[MK3] Jak pozbyc sie świecącego ABS i poduszki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] Jak pozbyc sie świecącego ABS i poduszki
Witam Chcialem zapytac jak w temacie czy da rade jakos usunąć tą drobna usterke?
Z góry dziekuje za wszystkie porady i glosy
Łukasz
Z góry dziekuje za wszystkie porady i glosy
Łukasz
Ostatnio zmieniony śr gru 06, 2006 22:03 przez jajcarz23, łącznie zmieniany 2 razy.
hmmm....kontrolki raczej sa z boku nad wlacznikiem swiatel i nie trzeba wyjmowac zadnych wskazowek.Podwazasz czyms ta klapke i odpinasz podluzna wtyczke,zamykasz i juz nic nie swieci.Dla mnie to nie jest wyjscie lepiej jechac na kompa i zobaczyc co jest grane.Moze Ci sie aku rozladowal i teraz wkradl sie blad.Sprobuj kleme jeszcze zdjac na 5 minut moze pomoze,jak aku wraca do znamionowego napiecia to czasem samo gasnie.Jak masz ABS i AIR a nie dzialaja bo kontrolki swieca to tak jakby tych urzadzen nie bylo,wiec po co Ci to
to skad masz tam kontrolki od tego????jajcarz23 pisze:znaczy wiesz nie mam poduszek ani abs dlatego sie swieca
odlacz tak jak Ci napisalem,wydlub ostroznie ten plastik podwazajac go srubokretem plaskim od dolu najlepiej zeby nie bylo widac jak skleczysz plastik i odlacz ta kostke,taka biala pionowo wcisnieta,wsadz to z powrotem na miejsce a kabel luzno wepchnij w glab i 'musi' nie swiecic a jak nie ma kostki bo masz ostro pokombinowane cos to odetnij jakiekolwiek idace to tego kable i zaizoluj obowiazkowo
dokladnie i wlasnie jak rozkrecilem ten licznik od mk4 to sie przerazilem wszystko tak zabudowane w mk3 mialem 4 zegarki tylko sie je wyjmowalo i po sprawie a tu.
A tu mam problem PitrekT, wkoncu zauwazyl ze chodzi o liczni z mk4 bo wlasnie taki wsadzilem do mojego golfika 3
POzdraWiam Łukasz
Jeszcze raz dzieki za wypowiedzi
A tu mam problem PitrekT, wkoncu zauwazyl ze chodzi o liczni z mk4 bo wlasnie taki wsadzilem do mojego golfika 3
POzdraWiam Łukasz
Jeszcze raz dzieki za wypowiedzi
- artur_golfiv
- Mały gagatek