od jakogoś czasu jak właczam nawiew czuć nieprzyjemny zapach-przypomina zapach jakiejs starej szmaty. nie zawsze czuć ten zapach ale w większości. Co moze być tego przyczyną??czy jest to moze jakiś filtr??Jezeli tak to jak moge go zlokalizować??.

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Moze i coś w tym jest bo dmuchawa wydaje jakiś dziwny dzwięk.Ale gdzie tam to mogło sie dostać -ona w sumie jest szczelnie zamknięta-kiedyś ja wyjmowałem bo wymieniałem bezpiecznik termiczny!pw524 pisze:Wiesz co ja dałem na tą kratkę kawałek filtreksu przy okazji mam spokój z kurzem w lecie. Jak masz gdzie to wyjmij schowek a potem zdemontuj dmuchawę i zajrzyj do środka bo ja stawiam że coś tam siedzi mogą być nawet stare liście z jesieni.
No chyba wilgoć gdzieś musi mi sie zbierać bo jak złąpie mróz to mam zamarznięte szyby od środkaTomasz Żaguń pisze:Możesz mieć wilgoć w nagrzewnicy a tam są takie gąbki które jak nasiąkną to potem mogą śmierdzieć , co za tym idzie to jeszcze nagrzewnica może Ci lekko puszczać a wtedy to też będzie dawać.Może gdzieś woda się dostaje pod tapicerkę i już długo stoi i zaczyna smierdzieć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 116 gości