CZUJNIK TEMPERATURY CIECZY CHŁODZĄCEJ
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
CZUJNIK TEMPERATURY CIECZY CHŁODZĄCEJ
MUSZE WYMIENIĆ CZUJNIK TEMPERATURY CIECZY CHŁODZĄCEJ I MAM PROBLEM. PO PIERWSZE NIE WIEM W KTÓRYM MIEJSCU ON SIE ZNAJDUJE , A PO DRUGIE W SKLEPIE PODAJĄ MI KILKA CZUJNIKÓW I KARZĄ WYBRAĆ SOBIE ODPOWIEDNI. MOZE KTOS WIE JAKI CZUJNIK PASUJE DO VW GOLFA 1,4 16 V 2002 r.
1,4 ale litery jakie to raz, dwa to z głowicy pomiedzy świecami 3i4 powinien wychodzić taki plastikowy króciec do którego podpięty jest wąż a na tym króćcu masz jeden lub dwa czujniki z podpiętymi przewodami. Należy zobaczyć jaki kolor jest obwódki czujnika - wtedy w sklepie będą wiedzieli. Jesli nie daj pierwsze litery oznaczenia slinika
CZUJNIK TEMP.
GOLF IV 1,4 KAT A4 . A CHCE WYMIENIĆ CZUJNIK GDYŻ SAMOCHÓD MA WSZYSTKIE OBJAWY ŻE ON SIE POPSUŁ. POKAZUJE NIE RAZ TEMP. ALE TO ZALEŻY OD JEGO WIDZIMISIE. JAK ROZGRZEJE SILNIK I NP.POKAZUJE PRAWIDŁOWĄ TEMPERATUE , ZGASZE SILNIK I ZA 20 SEKUND ODPALAM TO POTRAFI NIE RAZ POKAZAĆ TEMP. A NIE RAZ WOGÓLE SIE NIE RUSZY. TO SAMO MAM JAK WJADE W DZIURE JAKĄŚ TO TEŻ OD RAZU STRZAŁKA OD TEMP.OPADA I NIC NIE POKAZUJE.