Witam
Mam pytanie jak w temacie. Ile może wziąść mechanik za wymianę dwóch tylnich sprężyn i odbojnic na amortyzatorze oraz silentbloków w tylnej belce ??
Czy 150 zł to cena to cena właściwa czy też można to zrobić taniej ??
A może ktoś poleci mi jakiegoś dobrego mechanika? Mieszkam w Częstochowie.
Pozdrawiam
ile za wymianę sprężyn i silentbloków ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
moge ci dac namiar na mechanika taniego w czewie... mi robil VR6 sprzeglo poduszka i wymaian paska... u innego za samo sprzeglo powiedzili mi 250-300zl kolejny za samo sprzeglo 200zl a u tego za 200zl wyieminili mi wszystko! poza tym maja dobrego elektryka!!
podjedz i zapytaj tam powiedz ze przyslal cie kolega od Vento VR6...
ul Mostowa - jest kruciutka to znajdziesz... jest to jak wyjedziesz z alei NMP w mirowską .. skrecasz 1 w lewo za lodowiskiem odkrytym na placu i 1 w prawo bodajrze bediziesz widzial reklame auto myjnia... i tam juz bedzie neidaleko po lewej...
nic ci nei da ze tu ci powiemy ceny jak widzisz nawet w 1 miescie sa spooore roznice cenowe!
pzdr
podjedz i zapytaj tam powiedz ze przyslal cie kolega od Vento VR6...
ul Mostowa - jest kruciutka to znajdziesz... jest to jak wyjedziesz z alei NMP w mirowską .. skrecasz 1 w lewo za lodowiskiem odkrytym na placu i 1 w prawo bodajrze bediziesz widzial reklame auto myjnia... i tam juz bedzie neidaleko po lewej...
nic ci nei da ze tu ci powiemy ceny jak widzisz nawet w 1 miescie sa spooore roznice cenowe!
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !