Reszta  biegów  chodzi jak  należy   drążkiem  normalnie  ustawiam  1  i  wchodzi   bardzo  lużno    ,tak   samo  2    reszta  normalnie   wchodzi     czy  ktoś  morze  powiedzieć   co jest  przyczyną    , bo  słyszałem  ze   wodzik   mógł   zostać    winowajcą   ,a  jak   zadzwoniłem   do  warsztatu  to   mi  chamy  powiedzieli   ze  skrzynia  do   wymiany a  oni  sie  nie  bawią  w  pierdoły   HELP LUDZIE    .....
  Reszta  biegów  chodzi jak  należy   drążkiem  normalnie  ustawiam  1  i  wchodzi   bardzo  lużno    ,tak   samo  2    reszta  normalnie   wchodzi     czy  ktoś  morze  powiedzieć   co jest  przyczyną    , bo  słyszałem  ze   wodzik   mógł   zostać    winowajcą   ,a  jak   zadzwoniłem   do  warsztatu  to   mi  chamy  powiedzieli   ze  skrzynia  do   wymiany a  oni  sie  nie  bawią  w  pierdoły   HELP LUDZIE    .....BRAK Pierwszego i Drugiego biegu pomocy !!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- art29
- Ma gadane 
- Auto: KochanyTDI 1.9 , DuzyTDI XDRIVE,I Cupra Formentorrrrrr.
- Kontakt:
BRAK Pierwszego i Drugiego biegu pomocy !!!
Witam  panowie  szukam  pomocy    ,podjeżdżam   na  stacje   by   dopompować    powietrza      i  stanołoem na  moment      (silnika  nie  wyłączyłem   ) by  zlokalizować  kompresor ,   a  tu  lipa   anani  1  ani  2  nie można  wrzucić    Reszta  biegów  chodzi jak  należy   drążkiem  normalnie  ustawiam  1  i  wchodzi   bardzo  lużno    ,tak   samo  2    reszta  normalnie   wchodzi     czy  ktoś  morze  powiedzieć   co jest  przyczyną    , bo  słyszałem  ze   wodzik   mógł   zostać    winowajcą   ,a  jak   zadzwoniłem   do  warsztatu  to   mi  chamy  powiedzieli   ze  skrzynia  do   wymiany a  oni  sie  nie  bawią  w  pierdoły   HELP LUDZIE    .....
  Reszta  biegów  chodzi jak  należy   drążkiem  normalnie  ustawiam  1  i  wchodzi   bardzo  lużno    ,tak   samo  2    reszta  normalnie   wchodzi     czy  ktoś  morze  powiedzieć   co jest  przyczyną    , bo  słyszałem  ze   wodzik   mógł   zostać    winowajcą   ,a  jak   zadzwoniłem   do  warsztatu  to   mi  chamy  powiedzieli   ze  skrzynia  do   wymiany a  oni  sie  nie  bawią  w  pierdoły   HELP LUDZIE    .....

- Biperr0
- I choose You! 
- Kontakt:
Mi się wydaje że któraś linka szczeliła.Ale trzeba by to zobaczyć.

V Były staruszek "pasław" V po zasłużonej i kochanej  V "zuzie" mk2 V
						- art29
- Ma gadane 
- Auto: KochanyTDI 1.9 , DuzyTDI XDRIVE,I Cupra Formentorrrrrr.
- Kontakt:
Linki  są dobre   bo  z  bratem   sprawdzałem    , powiedział   ze  to    wybieraki    

[ Dodano: 24 Lip 2010 00:55 ]
dziekuje wszystkim za wypowiedzi

[ Dodano: 24 Lip 2010 00:55 ]
dziekuje wszystkim za wypowiedzi

Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 21:19 przez art29, łącznie zmieniany 1 raz.