zamiennik oryginalnego katalizatora Vento 2E
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
zamiennik oryginalnego katalizatora Vento 2E
Jeszcze raz chciałbym wrócić do tematyki kata. Mój rozpadł sie po 250 tys. i chcę założyć zamiennik. Znalazłem różne firmy, metalowe, ceramiczne. Może ktoś ma jakieś doświadczenia jaka firme wybrać i jaki rodzaj. Proszę nie radzić żebym usunął. Chce mieć sprawne auto.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
heh wlasnie to chcialem ci poradzic,to ja ci powiem tylko zebys zakazdym razem jak chcesz gdzies jechac autem to rub to w masce przeciw gazowej,wtedy moze zrozumiesz jak czuje sie twoj silnik z katem na wydechu...pozdrawiam...
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Ja mam uniwersalny ceramiczny tylko za Chiny Ludowe nie mogę sobie producenta przypomnieć. Jedynym mankamentem było to że trzeba było przespawać wejście pod sonde - ale są też już z otworem gotowym. Jak mnie pamięc nie myli metalowe są droższe od ceramicznych lecz trwalsze.
Aha - dałem za kata i wspawanie go 300 (ale spawał mi kolega), niestety do Twojego silniczka będzie to więcej kosztować (większa pojemność...)
Aha - dałem za kata i wspawanie go 300 (ale spawał mi kolega), niestety do Twojego silniczka będzie to więcej kosztować (większa pojemność...)
- Paweł Marek
- V.I.P.
Dzięki, z takim wydatkiem się liczę. Znalazłem w necie dedykowana podróbę z gniazdem na sondę i odpowiednią końcówką za jakieś 290 złotych.Adamtd pisze:dałem za kata i wspawanie go 300
[ Dodano: Nie Sty 22, 2006 1:10 pm ]
Dzięki, z takim wydatkiem się liczę. Znalazłem w necie dedykowana podróbę z gniazdem na sondę i odpowiednią końcówką za jakieś 290 złotych.Adamtd pisze:dałem za kata i wspawanie go 300
tak takmarcinvw pisze:masce przeciw gazowej,

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.