Zawiasy tylnych siedzeń
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zawiasy tylnych siedzeń
Witam,
wie ktos moze jak przykrecic srubke mocujaca tylne oparcie u dolu (szersze sidzenie), od strony nadkola, bo niewiem za bardzo jak tam sie dostac?
wie ktos moze jak przykrecic srubke mocujaca tylne oparcie u dolu (szersze sidzenie), od strony nadkola, bo niewiem za bardzo jak tam sie dostac?
Niektore kobiety sa bezcenne, za wszystkie inne zaplacisz karta MasterCard xD
Mi się odkręciła śrubka dolna tak jakby zawias dolmy kanapy tylnej. Trzeba wyjąć tą całą śrubkę z taką tulejką podważając śrubokrętem a następnie przykręcić nimbusem w oparcie i tą tulejkę wcisnąć. Też się głowiłem a znajomy w 1min mi naprawił.
Ta tulejka oznaczona 33 śruba 36 musisz wyjąć z 31 i wkręcić na dole.
Ta tulejka oznaczona 33 śruba 36 musisz wyjąć z 31 i wkręcić na dole.
Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 16:18 przez karolw2, łącznie zmieniany 1 raz.
No własnie mi tez sie sama odkrecila. Ale czy my napewno mowimy o golfie 4? U mnie ten otwor w ktorym siedzi srobka z ta tulejka jest zamkniety od gory, wiec jak przykrece srobke do siedzenia to juz jej nie wloze w otwor, natomiast na tym obrazku otwor jest z gory otwarty, to jak mam to przykrecic?karolw2 pisze:Mi się odkręciła śrubka dolna tak jakby zawias dolmy kanapy tylnej.
faktycznie jest tam taki polksiezyc, a jak go pchne to on sie nie schowa do srodka? tak zebym potem mogl to zamknac spowrotemgreg pisze:pchnij ten półksiężyc
Ostatnio zmieniony czw cze 24, 2010 21:42 przez Blade88, łącznie zmieniany 1 raz.