aa i tak przy okazji.. jak wygląda wasz "pulpit centralny"/ deska rozdzielcza.. nie wiem jak to określić.. to gdzie macie radio, klimę, itd.. chodzi i o układ.. od dolu.. klima, radio, schowek, kubki..? bo ja mam klima, schowek, radio...no i kubki( których mi brakuje ale o tym zaraz), kolejności nie dam rady zamienić.. nie pasuje ten schowek.. musiałbym go założyć do góry nogami..czy istnieją dwie wersje tego schowka czy jak? no i jeszcze jedno z tym uchwytem na kubki właśnie.. jak już pisałem brakuje mi go.. wiec dokupilem na allegro.. przyszedł od golfa 2003, ja mam 98
kaluza w bagazniku/ uklad deski rozdzielczej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- kapitan bomba
- Nowicjusz

kaluza w bagazniku/ uklad deski rozdzielczej
otóż po tych dzisiejszych ostrych opadach pojawila sie woda w bagażniku, przesadziłem pisząc w temacie "kałuża" ale ta "podkładka" była k\mokra.. był tez trochę mokry ten plastik przy zamku.. ogólnie obstawiam ze to jakoś przez zamek naleciało..był już rozbierany ( nie zamykał się wogole) ale nie przeze mnie wiec nie jestem zbytnio w temacie.. czy ktoś z was miał już podobny problem i jeżeli tak to w czym tkwi..tak dokładniej..
aa i tak przy okazji.. jak wygląda wasz "pulpit centralny"/ deska rozdzielcza.. nie wiem jak to określić.. to gdzie macie radio, klimę, itd.. chodzi i o układ.. od dolu.. klima, radio, schowek, kubki..? bo ja mam klima, schowek, radio...no i kubki( których mi brakuje ale o tym zaraz), kolejności nie dam rady zamienić.. nie pasuje ten schowek.. musiałbym go założyć do góry nogami..czy istnieją dwie wersje tego schowka czy jak? no i jeszcze jedno z tym uchwytem na kubki właśnie.. jak już pisałem brakuje mi go.. wiec dokupilem na allegro.. przyszedł od golfa 2003, ja mam 98
i nie pasuje.. czy jego tez mógłby być dwie wersje?
- Qto
- _

- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
W bagażniku sprawdź czy nie leci przy lampach. Jak leci z zamka...to chyba cza rozebrać kalpę i zobaczyć od środka którędy się tam woda dostaje.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=296203jeszcze jedno z tym uchwytem na kubki właśnie.. jak już pisałem brakuje mi go.. wiec dokupilem na allegro.. przyszedł od golfa 2003, ja mam 98i nie pasuje.. czy jego tez mógłby być dwie wersje?
- kapitan bomba
- Nowicjusz

- kapitan bomba
- Nowicjusz

-
greg
trzeb awyciąć z tyłu plastik i wejdziekapitan bomba pisze:ak już pisałem brakuje mi go.. wiec dokupilem na allegro.. przyszedł od golfa 2003, ja mam 98i nie pasuje.
są półki co idą na dółkapitan bomba pisze:i nie da sie tego zamienic.. powniewaz ta polka ma takie "cos" co wchodzi w ten główny uchwyt i jeżeli w moim przypadku chce dać ją nad radiem to musze ja dac "do góry nogami" ,,
- kapitan bomba
- Nowicjusz

-
greg
da się bez wyciągania - ja tak wycinałem szwagrowi w golfie - długi móż z ząbkami i jedziesz ten plastik pionowy z tyłu o ten kawałek wystający z kubków (tniesz tylko pionową tylną listwę)kapitan bomba pisze:greg zeby podciac tam ten plastik.. to trzeba wyciagac cala ta konsole czy da sie to zrobic jakos bez wyciagania?
[ Dodano: Pią Cze 04, 2010 10:39 pm ]
mówię o cięciu plastiku w konsoli a nie tego cup holdera
- kapitan bomba
- Nowicjusz