Sciaganie auta w prawo
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Sciaganie auta w prawo
Witam. Chcialbym sie was zapytac czy padniete poduszki amortyzatorow moga powodowac sciaganie auta w prawo? Wszystkie czesci zawieszenia sa ok tylko pozostaly do wymiany poduszki ( drugi raz w ciagu 3 miesiecy ) Z ciekawosci zamienilem kola stronami ale bez rezultatu. Brakuje mi juz pomyslow.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
ma wpływ. Zrób geometrię, ściąganie powinno zniknąć lub fachowcy powiedzą co jest nie tak.RoBaL84 pisze:Z tego co mi wiadomo to nie ma to wplywu na sciaganie
Jeżeli opona się zdziera bardziej niż powinna tzn że stawia z jakiegoś powodu opór...a jak stawia opór to auto ściąga...tak samo jakbyś jedną stroną w kałuże wjechał.
Qto, zeby zrobienie geometrii mialo sens musze wymienic poduchy (a z tym tez mam problem poniewaz w ciagu 3 miesiacy bede je wymienial kolejny raz - nie wiem czy mechanik cos pier*#%i czy trafam ciagle na lewe poduszki). Kola wywazone i cisnienie tez jest ok. Do wymiany w zawieszeniu pozostaly mi juz tylko te nieszczesne poduchy