Odplyw w drzwiach..

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Vii
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Odplyw w drzwiach..

Post autor: Vii » wt maja 18, 2010 18:49

Chodzi mi o ten odpływik ktory widać po otwarciu drzwi przednich ten nad guma w ktorej ida kable do głosników .. jasniej nie umiem wytłumaczyć. Zadzwonil do mnie kolega ze mu sie dostaje woda do srodka najprawdopodobniej przez skrzynie bezpieczników, podjchałem, przjechalismy sie - rzeczywiscie leci mi na nogi.... Dobra rozebralismy troche plastików dołapalem sie ze gdzies z góry idzie rurka ktora jest podepnieta pod ten gumowy odpływik.. Skad wychodzi ta rurka bo za cholere dojść nie moge?? Jest gdzies w podszybiu ? wypłyneło ogolnie z tej rurki jakies gó**, masa szlamu ze tak powiem i chcemy to wszystko dokladnie przeczyscic ale no.. Jak sie za to zabrać? jak ktoś przerabial to prosze napisać :jezor:

Awatar użytkownika
jhosef
_
_
Kontakt:

Post autor: jhosef » wt maja 18, 2010 19:05

To jest wyprowadzenie odpływu szybra. Wąż idzie od króćca w szyberdachu. W szybrze zdaje się ze widać otwór. Możesz po otwarciu wepchnąć drut aby przepchać.
Ostatnio zmieniony wt maja 18, 2010 19:06 przez jhosef, łącznie zmieniany 1 raz.

Vii
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: Vii » wt maja 18, 2010 19:07

jhosef pisze:To jest wyprowadzenie odpływu szybra. Wąż idzie od króćca w szyberdachu. W szybrze zdaje się ze widać otwór. Możesz po otwarciu wepchnąć drut aby przepchać.
Wielkie dzieki stary! a glownie za to ze mozna na Ciebie zawsze liczyć! :)
Ostatnio zmieniony wt maja 18, 2010 19:07 przez Vii, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jhosef
_
_
Kontakt:

Post autor: jhosef » wt maja 18, 2010 19:08

Vii pisze:Wielkie dzieki stary! a glownie za to ze mozna na Ciebie zawsze liczyć! :)
Spox, bez przesady:)

[ Dodano: 18 Maj 2010 19:09 ]
Aha, iche w sumie jest 4 sztuki, po jednym na róg szybra, dla pewności radzę oczyścić wszystkie.

No i jak będziesz przepychał drutem to pamiętaj, że wąż jest gumowy i fajnie jakby otworu po drodze nie miał więc drutem nieostrym:)
Ostatnio zmieniony wt maja 18, 2010 19:11 przez jhosef, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”