Jaka różnica odległości miedzy fotelem a środkowym kokpitem?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Progresywny
- Lubie to!
Jaka różnica odległości miedzy fotelem a środkowym kokpitem?
Panowie piszę, ponieważ niepokoi mnie w autku jedna sytuacja.
Otóż chcialbym sie zapytać jak powinien wyglądać odstęp fotela do środkowego kokpitu.
Strona fotela pasażera strasznie przylega mi do środka a zatem rysuje plastik środkowego tunelu o plastik siedzenia a czasem nawet i odpada ten plastik od siedzenia (ponieważ jest to wersja 3-drzwiowa i każde otwieranie siedzenia-rysuje) ;/
Mi sie wydaje ze nie powinno być tak. Ponieważ strona kierowcy ma inny odstęp i nie przylega do środka tak bardzo jak prawa
Pomózcie panowie co mam zrobic... bo nie wiem czy to pokrzywione czy co
Otóż chcialbym sie zapytać jak powinien wyglądać odstęp fotela do środkowego kokpitu.
Strona fotela pasażera strasznie przylega mi do środka a zatem rysuje plastik środkowego tunelu o plastik siedzenia a czasem nawet i odpada ten plastik od siedzenia (ponieważ jest to wersja 3-drzwiowa i każde otwieranie siedzenia-rysuje) ;/
Mi sie wydaje ze nie powinno być tak. Ponieważ strona kierowcy ma inny odstęp i nie przylega do środka tak bardzo jak prawa
Pomózcie panowie co mam zrobic... bo nie wiem czy to pokrzywione czy co
- Progresywny
- Lubie to!
- Progresywny
- Lubie to!
Moim zdaniem krzywe jest siedzenie pasażera. A że tak zapytam czy czasem nie Ty kiedys zakładałeś temat ze kanapa z tyłu jest krzywa i nie leży tak jak powinna?
Znalazłem http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=321298 być może ta kanapa ma jakiś związek z tum fotelem, możliwe ze podłoga jest skrzywiona.
Znalazłem http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=321298 być może ta kanapa ma jakiś związek z tum fotelem, możliwe ze podłoga jest skrzywiona.
Ostatnio zmieniony ndz maja 16, 2010 13:04 przez mateo86, łącznie zmieniany 2 razy.
- Progresywny
- Lubie to!
tak to ja pisałem, tylko ze tam niby koleś papę przewoził i tak to porobiło. (nawet zmywałem te plamki benzyną ekstrakcyjną z tapicerki)mateo86 pisze:czy czasem nie Ty kiedys zakładałeś temat ze kanapa z tyłu jest krzywa i nie leży tak jak powinna?
Strasznie w nim środek wygląda.. jak nie trzeszczące plastiki to coś z fotelami
A niby auto nie bite-sprawdzane miernikami lakieru itd. (zderzaki,szczelinki,szybki,wszystko pasuje)
Ja nie wiem czy kurde konie przewozili w nim, czy co
- Progresywny
- Lubie to!