Co sie dzieje z sonda lampdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Co sie dzieje z sonda lampdy
Mam problem z sonda jezeli jest odlacona silnik chodzi normalnie auto nie gasnie,jezeli podlacze sonde i sinkik jest zimny auto tez normalnie chodzi,wszystko sie zaczyna jezeli na podlaczonej sadzie silnik dostaje temperatury auto zaczyna gasnac lub silnik nierownomiernie pracuje tak jak by sie dlawil...nie wiem czy to wina paliwa sonde mam wymieniona i dzieje sie to samo wlewalem dynaturat do paliwa i czasem potrafi mi zgasnac co sie dzieje ???
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
czujnik temp sprawdź
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
sondę trzeba jeszcze sprawdzić czy działa u elektryka z odpwiednim sprzętem, a co jeśli np kabel jest oderwany gdzieś lub nie łączy na wtycze? Spróbuj jeszcze resetu sterownika silnika - szczegóły poda szukajka na dole
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.