Macie jakis pomysl na zatrzymanie osuwajacej sie szyby?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Macie jakis pomysl na zatrzymanie osuwajacej sie szyby?
Czytalem na forum i mniej wiecej wiem jzu co sie moglo stac i jak sie za to wziac.Problem w tym ze dzis sie dowiedzialem ze musze jutro rano wyjechac w droge i raczej caly weekend mnie nie bedzie.Dzis wroce pozno i nie mam kiedy tego zrobic, a nie chcialbym gdzies zostawic auta z niedomknieta szyba(jeszcze od strony kierowcy..) Myslalem nad kawalkami szmatki irchowej miedzy uszczele a szybe-moze macie jakis inny pomysl lub ktos z Was juz to przerabial???(bo nie udalo mi sie nic znalezc przez szukajke)
kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
Dzieki chlopaki za wszystkie podrady chociaz ta tasma klejaca wydaje sie chyba najbardziej sensowna-sam o tym myslalem ale nie wiem czemu nie pomyslalem ze sa tez i szerokie-a wyszedlem z zalozenia ze waska taka najzwyklejsza nie sprawdzi sie..
Podpowiedzcie w takim razie jeszcze jedna rzecz- wpisywalem "demontaz tapicerki","zdjęcie tapicerki', "mechanizm szyby" ale albo nie zauwazylem albo nie ma..- jak ta tapicerke zdjac?Ppodejrzewam ze moga byc jakies sruby od spodu-ale pod mechanizmem otwierania od srodka? w klamce od zewnatrz-sa jakies ukryte? co by nie urwac niczego..Przy zdejmowani "ciagnac" ja delikatnie do siebie czy najpierw jakos w bok "zssuwac"? chyba ze ktos ma pod reka link do opisu zdejmowania to bede wdzieczny za podrzutke.
Podpowiedzcie w takim razie jeszcze jedna rzecz- wpisywalem "demontaz tapicerki","zdjęcie tapicerki', "mechanizm szyby" ale albo nie zauwazylem albo nie ma..- jak ta tapicerke zdjac?Ppodejrzewam ze moga byc jakies sruby od spodu-ale pod mechanizmem otwierania od srodka? w klamce od zewnatrz-sa jakies ukryte? co by nie urwac niczego..Przy zdejmowani "ciagnac" ja delikatnie do siebie czy najpierw jakos w bok "zssuwac"? chyba ze ktos ma pod reka link do opisu zdejmowania to bede wdzieczny za podrzutke.
kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie