licznik, zegary
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
licznik, zegary
Witam, jestem na kupnie licznika do Golfa MK4 1.6 16V rok 2001, i teraz pytanie czy muszę patrzyć konkretnie na nr licznika czy mogę kupić o zbliżonym numerze? Stary mam 1J0920 805B.
Żeby ci wszystko działalo musisz mieć taki sam numer
Na pewno musi cię ineteresować to czy licznik ma komunikacje can czy nie.
Twój miał więc takiego musisz szukać, rozpoznasz to po cyfrach 5 i 6 w numerze licznika, 20 oznacza CAN, a 19 bez CAN. Na pewno musisz mieć silnik do benzyny. No czy miałeś FIS, MFA to tak musisz szukac
Na pewno musi cię ineteresować to czy licznik ma komunikacje can czy nie.
Twój miał więc takiego musisz szukać, rozpoznasz to po cyfrach 5 i 6 w numerze licznika, 20 oznacza CAN, a 19 bez CAN. Na pewno musisz mieć silnik do benzyny. No czy miałeś FIS, MFA to tak musisz szukac
seba002 a żeby nie było, że poszedłeś na łatwiznę to zapoznaj się dokładnie z tym tematem: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=fis
Wiem, wiem.. To 58 stron, ale w zasadzie 99% informacji na temat liczników w MK4 zostało w nim zawarte..
Wiem, wiem.. To 58 stron, ale w zasadzie 99% informacji na temat liczników w MK4 zostało w nim zawarte..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .