Witam Szanownych Kolegów
Wie ktoś może w której kostce i na jakim pinie wg załączonego rysunku i jakiego koloru jest przewód na którym pojawia się plus po włożeniu kluczyka (bez przekręcania)?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Plus po włożeniu kluczyka - gdzie jest ten przewód w skrzync
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Plus po włożeniu kluczyka - gdzie jest ten przewód w skrzync
Fido R.S.
Naprawiłem lewą prowadnice szybra bez ścągania podsufikti :) - jak coś to pisać
Dla wszystkich, którzy nie mają MFA -> motostat.pl
Pierwsze słyszę żeby był plus po włożeniu kluczyka, po czym wnioskujesz że może być taka opcja?
Po przekręceniu to czarny kabel od stacyjki po prawej stronie kolumny kierownicy, wchodzi do skrzynki bezpieczników o ile się nie mylę po prawej stronie patrząc tak jak jest zamontowana.
Po przekręceniu to czarny kabel od stacyjki po prawej stronie kolumny kierownicy, wchodzi do skrzynki bezpieczników o ile się nie mylę po prawej stronie patrząc tak jak jest zamontowana.
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Dzięki Zico63b, punkt.
Oczywiście, użyję go do wysterowania przekaźnika by mieć "mocne" 12V.
[ Dodano: 21 Kwi 2010 19:31 ]
1. Niektóre radia mają wzbudzanie przez samo włożenie kluczyka (moja tak w MK4 miała)
2. Jak jest ciemno to po samym włożeniu kluczyka podświetla się wichajster od włączania świateł (zauważ to u siebie, bo tak jest orginalnie w serii)
Oczywiście, użyję go do wysterowania przekaźnika by mieć "mocne" 12V.
[ Dodano: 21 Kwi 2010 19:31 ]
po dwóch rzeczach wywnioskowałem, dlatego byłem pewien, że jest coś takiegobrateq pisze:po czym wnioskujesz że może być taka opcja
1. Niektóre radia mają wzbudzanie przez samo włożenie kluczyka (moja tak w MK4 miała)
2. Jak jest ciemno to po samym włożeniu kluczyka podświetla się wichajster od włączania świateł (zauważ to u siebie, bo tak jest orginalnie w serii)
Fido R.S.
-
- Gadatliwa bestia