gdzie zamontować centralke alarmu ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
gdzie zamontować centralke alarmu ?
Cześć
zabieram sie za montaż alarmu w Mk3
moze jakieś sugestie gdzie zamontować centralke ?
TNX
POZDRO
TNX
POZDRO
Ostatnio zmieniony pn kwie 19, 2010 18:32 przez robsmok, łącznie zmieniany 1 raz.
I porób jeszcze zdjęcia jak to montujesz, jak wygląda auto wraz z tablicami oraz dokładny adres gdzie auto się znajduje. Będziesz miał większą pewność, że ci je gwizdnąrobsmok pisze:Cześć
TNX
POZDRO
Porażka, alarm montuje się po to aby było to utrudnienie dla złodzieja, a tu na forum podajesz model alarmu i pytasz się gdzie go montować, zastanów się nad tym.
ps. puszkę zamontuj w takim miejscu, gdzie nikt nie wpadnie na to gdzie ona może być, to ma byc utrudnienie a nie wykładanie na tacy.
Ostatnio zmieniony śr kwie 21, 2010 09:15 przez Marioo, łącznie zmieniany 1 raz.
teraz to i tak nie ma znaczenia bo osoby nie powołane wiedzą jaki masz alarma, i skanerem mogą go wyłączyć w 3 sek. i skoro nie ma dla ciebie znaczenia to zostaw go na wierzchu. Albo nie zakładaj wogóle
Ostatnio zmieniony pn kwie 19, 2010 18:39 przez mate64, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
hmm no nie bardzo chodzi mi o przepychanki słowne mate64
myślałem że mogę się na forum dowiedzieć czegoś czego niewiem
a od Ciebie to jedynie mogę dostać bana
niczego więcej się po Tobie nie spodziewam
TNX
POZDO
myślałem że mogę się na forum dowiedzieć czegoś czego niewiem
a od Ciebie to jedynie mogę dostać bana
TNX
POZDO
Ostatnio zmieniony pn kwie 19, 2010 18:49 przez robsmok, łącznie zmieniany 1 raz.
nikt tu nie mówi o banach.robsmok pisze:a od Ciebie to jedynie mogę dostać bana
ja chciałem ci wytłumaczyć tylko, że takie rzeczy jak zabezpieczenia w samochodzie powinny być takie aby nikt o nich nie wiedział, im więcej powiesz tym bardziej się narażasz, kiedyś był temat dość obszerny o tym na forum, jak to zwędzono jakiegoś golfika, i złapano gościa okazało się, że śledzi takie miejsca jak forum i wyłapuje co można zwinąć