Witam. Mam pewien problem, który przydarzył się mojemu ojcowi.
Utkwił klucz w stacyjce miedzy zapłonem a rozruchem, nie można klucza przekręcić całkowicie na tą .... nie wiem .... 1 pozycje zeby go wyjąć. W sumie samochód nie zapala, zapłon sie nie świeci, czasami tylko wszystkie lampki sie zapalą i nic poza tym. Wie ktoś jak można temu zaradzić?
Problem ze stacyjką
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Nie chciałem otwierać nowego tematu więc napisze tutaj .... 2 część problemu
Klucz został w końcu wyjęty ale narodził się nowy problem :/ Nie znam sie na rzeczy ale napisze tak ... podczas właczania rozruchu silnik kręci ale nic poza tym. Samochód sie nie włącza. Nie jest to raczej brak benzyny bo z tego co pamiętam to troche jej jest. Czy jednak stacyjka jest do wymiany? Czy może problem tkwi już nie w stacyjce a gdzieś indziej?

Klucz został w końcu wyjęty ale narodził się nowy problem :/ Nie znam sie na rzeczy ale napisze tak ... podczas właczania rozruchu silnik kręci ale nic poza tym. Samochód sie nie włącza. Nie jest to raczej brak benzyny bo z tego co pamiętam to troche jej jest. Czy jednak stacyjka jest do wymiany? Czy może problem tkwi już nie w stacyjce a gdzieś indziej?