Witam:)
Jestem posiadaczem golfa IV. Posiadam w nim immobilajzer, oraz zamek centralny. Niestety zamykać mogę tylko z kluczyka, gdyż nie posiadam pilota. Widziałem na allegro piloty do VW. Chciałem się zapytać, czy jeżeli zaprogramuję sobie taki pilot, będę mógł w moim przypadku otwierać i zamykać drzwi z pilota?
Pilot do otwierania drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
A nie myślałeś żeby dokupić kluczyk scyzoryk?Rafał1984zrm pisze:chciałem po prostu kupić " uniwerslany" pilot z allegro. Tylko nie wiem czy będzie to w ogóle działać. Dodam, że nie zamierzam wymieniać modułu komfortu
Tylko musiałbyś się rozeznać w jakiej częstotliwości musi działać żeby współpracować z Twoim modułem komfortu.
Bo czy jest sens kupować jakiegoś uniwersalnego pilota?
Ewentualnie pomyślałbym nad montażem alarmu z funkcją centralnego zamka i wtedy oprócz otwierania/zamykania drzwi z pilota masz dodatkowo alarm, co w MK4 myślę, że jest uzasadnione

. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .