uszczelka dachowa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- domino19140291
- Ma gadane
uszczelka dachowa
Mam pytanie czy uszczelka dachowa jest taka sama w golfie 5 drzwiowym (hatchback) i kombi/variant ? Na allegro nie ma do kombi tych uszczelek ale są do 5 drzwiowych dlatego pytam. Moje są poprzecierane do tego stopnia że mają podłużne dziury które jak przypuszczam powodują świst przy większych prędkościach. W załączniku poglądowe zdjęcie o którą uszczelke mi chodzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Heh sam szukałem na allegro ... i owszem są od kombi ( Varianta ) i z tego co pytałem w ASO - to są inne jak z krótkiego Golfera. Dostać nówki - albo w świetnym stanie = graniczy z cudem ... w ASO - Wrocław - komplet = 680 zł
najlepsze jest to ,że do MK5 kosztują 120 zł za 2 sztuki ...
Zastanawiam się nad czymś co sprawi ,że te uszczelki zregeneruję u siebie .. bo też mam przetarte w 1 miejscu..

Zastanawiam się nad czymś co sprawi ,że te uszczelki zregeneruję u siebie .. bo też mam przetarte w 1 miejscu..
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- domino19140291
- Ma gadane
Nawet z ostatnich roczników - te które miałem w rękach - wyglądały tragicznie -- więc szanse marne - ale próbować warto... Szukam masy - gumowo - silikonowej ... którą sobie je zrobię
i będą wyglądały jak nowe ..

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
- domino19140291
- Ma gadane