Golf 3 Gti ksiazka serwisowa

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
lunatyk1981
Ma gadane
Ma gadane

Golf 3 Gti ksiazka serwisowa

Post autor: lunatyk1981 » pt mar 26, 2010 18:06

Mam nadzieje ze w dobrym miejscu wrzucam ten temat, przejzalem tez „szukaj” nie trafilem. Jakby co z gory przepraszam za wszelkie problemy.

Pytanie dotyczy książki serwisowej do golf’a 3 gti ja akurat mam v16 i fajnie jakby był ujety w niej.
Szczerze mówiąc nie wiem nawet czy cos takiego typowego istnieje ale mysle ze powinno z powodu roznic np. montażu bocznych maskownic progow które nie występują chyba ? w innych wersjach poza vr6, tak czy siak może ktos akurat ma ja w pufie (najlepiej po polsu) albo na papierze i by miał ochote i chwile skserowac. A jak nie to może wspomnie odnajdziemy cos takiego bo poderzejewam ze nie tylko ja cos takiego szukam.

Dziekuje z gory za pomoc

Słowa to słowa, a czyny to czyny.

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pt mar 26, 2010 18:15

Ksiązka WKŁ Volkswagen Golf i Vento. Wydania od II-go z 1998 obejmują ABF. Ale instrukcji napraw karoseryjnych jak szukasz nie znajdziesz w takiej serwisówce. Szukaj na forum, było wiele razy. Listwy ma każde GTI nie tylko 16V

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
lunatyk1981
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: lunatyk1981 » pn mar 29, 2010 17:19

Zle ujelem z tymi listwami chodzilo mi o to ze wlasnie gti i vr maja maskownice progow zewnętrznych a inne wersje nie .. ale szczerze mówiąc nie mam co do tego tez pewności .. może i maja tez inne :)

Poszukam ta książkę i przejze dziekuje bardzo za pomoc.

Czyli można powiedziec wprost ze cos takiego jak typowa ksiazka serwisowa do golf’a GTI nie istnieje ?

wojtas46
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)

Post autor: wojtas46 » pn mar 29, 2010 17:31

Raczej nie ma osobnej książki specjalnie do GTI ,ja mam MK4GTI i nie mam książki specjalnie do tego modelu autka tylko ogólną do MK4 , tyle że po włosku

Awatar użytkownika
lunatyk1981
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: lunatyk1981 » wt mar 30, 2010 19:45

No to wszystko jasne, w zasadzie tak jak mowilem nie byłem pewny opierałem swoje zalozenie tylko na tych paru rozniach pomiedzy gti/vr6 a innymi modelami.

Dziekuje za pomoc

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt mar 30, 2010 22:52

lunatyk1981, nie ma szczególnej książki do GTI. Ale możesz sporo specyficznych info znaleźć szukając po nazwie wtrysku albo typie silnika

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”