A teraz łożysko dzisiaj patrząc na auto na opony wyczułem luz na łożysku czy mam je do wymiany czy wystarczy dokręcić trochę i jeździć dalej
Uchwyt zamykania drzwi i łożysko
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Cypis876
- Użytkownik

- Kontakt:
Uchwyt zamykania drzwi i łożysko
Otóż z takim pytaniem sie zwracam mam bardzo starte uchwyty drzwi te co się łapie za nie jak się zamyka drzwi i chciałem je odkręcić i pomalować czarnym matem moje pytanie czy tam się jakoś podważy i są po tym śruby czy jak żeby czego nie ułamać. Auto bez elektrycznych szyb tylko normalne korbkowe
A teraz łożysko dzisiaj patrząc na auto na opony wyczułem luz na łożysku czy mam je do wymiany czy wystarczy dokręcić trochę i jeździć dalej
Re: Uchwyt zamykania drzwi i łożysko
Cypis876 pisze:Otóż z takim pytaniem sie zwracam mam bardzo starte uchwyty drzwi te co się łapie za nie jak się zamyka drzwi i chciałem je odkręcić i pomalować czarnym matem moje pytanie czy tam się jakoś podważy i są po tym śruby czy jak żeby czego nie ułamać. Auto bez elektrycznych szyb tylko normalne korbkowe![]()
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=127491
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON