Witam
Mam problem z gazem a raczej z jego brakiem ..... otóż od pewnego czasu w naj mniej oczekiwanym momencie podczas jazdy zapala się kontrolka EPC i jazdy koniec .... dopiero na następny dzień lub po paru dniach wszystko wraca do normy . po wymianie potencjometru gazu problem nie ustaje . działa jakieś od 2 do 5 godzin i koniec znowu to samo ...
Proszę o pomoc
Z góry dzięki
1.8 T problem z potencjometrem gazu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
od nowosci by taki był
? wtyczka przy kompie suszona wpinana od nowa już chyba 10 razy to samo przy pedale gazu . myślałem ze to może wilgoć , autko postało 2 dni w ciepłym garażu wyjechałem dzisiaj b ładne słonce było po przejechaniu 2 km . buuuuuuu.. i trzeba było na wolnych obrotach do domu wracać ... VAG-a będę miał w piątak dopiero bo znajomy wpadnie zobaczę co pokarze ......
[ Dodano: 22 Mar 2010 22:12 ]
co dziwne jeśli dam gaz do dechy przy odpalaniu to wchodzi na ok 2 tys obrotów kontrolka EPC znika jak puszcze to kontrolka świeci no i już po ptokach .

[ Dodano: 22 Mar 2010 22:12 ]
co dziwne jeśli dam gaz do dechy przy odpalaniu to wchodzi na ok 2 tys obrotów kontrolka EPC znika jak puszcze to kontrolka świeci no i już po ptokach .
Ostatnio zmieniony pn mar 22, 2010 23:23 przez Koniu14, łącznie zmieniany 1 raz.