Mk3 - Felgi Aluminowe - Nowe czy Używane??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mk3 - Felgi Aluminowe - Nowe czy Używane??
Chce na lato zakupic felgi aluminiowe do golfa 15calowe. Jakie radzicie kupic?nowe czy uzywane?i czy jak ktos z warszawy jest to zna dobry sklep z felgami i takimi i takimi gdzie mozna by je kupic??
-
Gitner
- VW Baron

- Auto: Szukam... i NC700X
Jesli masz jakas ciekawa oferte to dla mnie 15" 4x100 bym rowniez prosil..Kaktus pisze:Darklight na ile śrub masz te kółka , 4 czy 5 ?
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
ksorzel
- Ma gadane

- Kontakt:
sam mam zamiar na wiosne alusy kupic na pewno beda uzywane i zadne allegro nie wchodzi w gre u mnie w miescie kazdy zaklad wuklanizacyjny ma jakies alusy uzywane do sprzedania przy okazji mozna obejzec, sprawdzic czy sa proste. zalezy mi na kosztach wiec to chyba najlepsze wyjscieDarklight pisze:latwo powiedziec.. zeby kupic proste...a jak radzicie?przez allegro czy np.? gdzies na miescie?a jak na miescie to gdzie szukac?
-
Gitner
- VW Baron

- Auto: Szukam... i NC700X
Robilem male rozeznanie u siebie w zakladach wulkaniacyjnych i alusy srednio 50% drozsze niz na allegro.. a do tego wybor jak 10 lat temu, nic ciekawego..ksorzel pisze:zadne allegro nie wchodzi w gre u mnie w miescie kazdy zaklad wuklanizacyjny ma jakies alusy uzywane do sprzedania przy okazji mozna obejzec, sprawdzic czy sa proste. zalezy mi na kosztach wiec to chyba najlepsze wyjscie
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
-
ksorzel
- Ma gadane

- Kontakt:
no nie wiem Gitner widocznie u ciebie takie ceny patrze na allegro i nie widze nic ciekawego a zwlaszcza w rozsadnej cenie, juz wole poszukac u siebie na miescie a pozadne alusy wyrwe za 500 zl cena moim zdaniem przystepnaGitner pisze:Robilem male rozeznanie u siebie w zakladach wulkaniacyjnych i alusy srednio 50% drozsze niz na allegro.. a do tego wybor jak 10 lat temu, nic ciekawego..ksorzel pisze:zadne allegro nie wchodzi w gre u mnie w miescie kazdy zaklad wuklanizacyjny ma jakies alusy uzywane do sprzedania przy okazji mozna obejzec, sprawdzic czy sa proste. zalezy mi na kosztach wiec to chyba najlepsze wyjscie
Pozdro
Gitner
-
greg