witam
polo 2003 1.9tdi
swieci mi poduszka po podłaczeniu pod vag wyskakuje info
588 zaplonnik poduszki powietrznej od kierowcy - BŁAD SPORADYCZNY
ROBIŁEM JUZ CHYBA WSZYSTKO I NIC
sprawdzałem kostki w pasach po odłaczeniu wyskakuja inne błedy
kostak pod fotelem tak samo
zostaje mi jeszcze tasma po poduszka , ale nie wiem jak za to sie wziasc i nie wiem czy to bład tego dotyczy , czy moze ktos miał juz taki problem , dodat tylko ze kiedys jak mi wyskoczył ten bład to go skasowałem i po sprawie a teraz lipa
pozdro i prosze o pomoc
polo kopot z poducha
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
slawan1, masz problem z tasmą.. to znaczy jak zdejmiesz poduszke , ostrosnie wyciagnij tasme.. zobacz czy nie masz peknietej tasmy , przerwy tudziez, ludzie to lutują
jak nie ma wielkiej przerwy , to mozesz sprobowac
prawdopodobnie , ktos zdjął wczesniej poduche. bawił sie pozniej tym plastkiem pokręcił sobie , pozniej załozył poduche i podczas kręcenia kierą brakło mu tasmy i pękła

prawdopodobnie , ktos zdjął wczesniej poduche. bawił sie pozniej tym plastkiem pokręcił sobie , pozniej załozył poduche i podczas kręcenia kierą brakło mu tasmy i pękła

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

witam dzieki za szybkie info , mam pytanko czy masz moze link jak to sie robi , niechciałbym zeby poducha mi strzeliła , chodzi mi szczegonie demontaz poduchy
pozdro
[ Dodano: 20 Mar 2010 18:00 ]
witam
usterka usunieta tasma nie łaczyła z poducha wystarczyło tylko docisk zwiekszyc tak ze wielkie dzieki , dobrze ze tasma nie strzeliła
pozdro
pozdro
[ Dodano: 20 Mar 2010 18:00 ]
witam
usterka usunieta tasma nie łaczyła z poducha wystarczyło tylko docisk zwiekszyc tak ze wielkie dzieki , dobrze ze tasma nie strzeliła
pozdro