Witam serdecznie koledzy ,
szukalem na forum no bez rezultatu dlatego pisze.
Wczoraj wieczorem cofajac uderzylem lekko prawa strona blotnika w cos typu kraweznik.
dzisiaj po ogledzinach okazalo sie ze lekko przygielem chlodnice intercoolera, no nie widac ,by cos sie z nia stalo , natomias pytanie dotyczy, czy ktos moze mi powiedziec czy chlodnica powinna wisiec prosto rownolegle do ziemii,czy lekko przekrzywiona ,poniewaz nie wiem czy jej nie podgielo lekko w strone bocznej oslony oddzielajacej silnik od nadkola.
Jezeli ktos moglby mi odpowiedzie cbede bardzo wdzieczny , lub podrzucic fotki jak to wyglada w oryginale.
I jeszcze jedno moze ktos posiada do sprzedania oslone plastikowa dolotu powietrza do intercooler GOLF IV rok99!! , gdyz ulegla malej destrukcji przy wyzej wymienionym.
Dziekuje za pomoc w tej prostej sprawie !!
Pozdrawiam!!
pomoc w sprawie intercoolera
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
italiano_83 pisze:Pod kątem jest ic - od wewnętrznej strony jest wyżej od zewnętrznej niżej.
Ok, dziekuje kolego za pomoc , i za fatyge w dodaniu fotki , od razu mi lepiej ze nie bede musial demontowac zderzaka!! ,,, z gory dziekuje za profesjonalna pomoc
[ Dodano: 19 Mar 2010 22:40 ]labarus2 pisze:Co do osłony to nowa w serwisie kosztuje coś ok 65 zł bo sam kupowałem.
Dziekuje rowniez za te podpowiedz:) , w takim razie nie ma co sie bawic w jakies szroty, tylko od razu lece do salonu
Pozdrawiam serdecznie !!