PROBLEM! potrzebuje pomocy powod wspomaganie !
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
PROBLEM! potrzebuje pomocy powod wspomaganie !
witajcie . jestem posiadaczek VW Golfa 3 1.4 92r. moi drodzy .. moim problemem jest brak wspomagania ( rozmawialem z kumplem mechanikiem i stwierdzil ze nie da rady na tym silniku zalozyc wspomagania bo tam czegos brakuje i jestem troche zalamany.. powiedzcie czy da sie jakos zalozyc wspomaganie czy nie ? wiem ze jednym z opcji jest zmiana silnika a czy jakies jescze mozliwosci sa? dzieki z gory za pomoc i pisze dlatego ze no nieznam sie na tym bo nie jestem mechanikeim a pomocy potrzebuje . z gory dzieki pozdr.
Ostatnio zmieniony pn mar 08, 2010 14:31 przez nike89, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze nie słyszałem żeby czegoś nie można było w golfie zamontować. Załatw kompletny zestaw do montażu i po problemie. W skład wchodzą listwa kierownicza komplet węży zbiorniczek oraz pompa ale do niej na pewno musisz mieć wszystkie uchwyty mocujące ją. Zmień mechanika bo co to za mechanik który mówi że czegoś nie da się zrobić.
No raczej brakuje pompy wspomagania z łapą, którą można dokupić. Mechanik troszkę przesadziłnike89 pisze:bo tam czegos brakuje
Np tu koleś sprzedaje części z 1,4 do wspomy
http://moto.allegro.pl/item942412597_vw ... ganie.html
Do tego maglownica, węże, zbiorniczek, zalać płynem, odpowietrzyć i śmigać:)