MKII - Nie Działa Część Kontrolek/MFA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- AndrzejDDR
- Nowicjusz
- Kontakt:
MKII - Nie Działa Część Kontrolek/MFA
..Witam - moj Golf to MKII GTi WolfsburgEdition - mam na pokładzie MFA ale - no własnie - nie działa mi cześć kontrolek (kontrolka kierunków,cisnienia oleju, kontrokla cieczy chłodzącej, obrotomierz) a wyswietlacze MFA pokazuje tylko godzine - wyjołem zegary, sprawdziłem kostki i all jest podpiete ..Nadal nic nie działa - HELP
[b]Akcesoria Tuningowe, Alufelgi, Felgi, Opony, Serwis Ogumienia, Naprawa/Regeneracja Felg - www.at-group.ir.pl - Zapraszam[/b]
Re: MKII - Nie Działa Część Kontrolek/MFA
Nagle się tak stało czy w ogóle nie działało?AndrzejDDR pisze:..Witam - moj Golf to MKII GTi WolfsburgEdition - mam na pokładzie MFA ale - no własnie - nie działa mi cześć kontrolek (kontrolka kierunków,cisnienia oleju, kontrokla cieczy chłodzącej, obrotomierz) a wyswietlacze MFA pokazuje tylko godzine - wyjołem zegary, sprawdziłem kostki i all jest podpiete ..Nadal nic nie działa - HELP
Pewnie coś się zadziało z podstawą na tym czym jest umieszczony obrotomierz i zegarek z MFA i kontrolki. Ta cała płytka. A może być tak że w kostce nie łączy i tyle.
- AndrzejDDR
- Nowicjusz
- Kontakt:
jak wyciagles licznik to posprawdzaj cala ta folie co sa na niej sciezki moze ktoras jest przerwana , kostki do licznika sprawdz czy kable nie wysunely sie bo jak wysunie sie chociaz troche to moze ci nie laczyc a wygladac bedzie ze jest ok. I dokladanie wyczyscic wszystkie styki na tasmie licznika tam gdzie kostka idzie.
Zyj kolorowo :)