witam
mam mały problem z przednimi kierunkowskazami zaden nie działa, sprawdzałem zarówki i styki ale nic to nie dało. Jedynie działają boczne i tylne ale migają bardzo szybko!! jak naprawić tą usterkę prosze o pomoc
Przednie kierunkowskazy nie działają
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a ja myślę że jednak może być problem ze stykami, tam dużo wody leci itd.. u mnie jak zgniły to się rozpadły, żadne czyszczenie i kontakt-spraye nie dawały rady, tylko nowe oprawki. Weź kolego miernik, odpal kierunki i zmierz czy we wtyczce od kierunków pojawia się napięcie.
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Dzisiaj wchodziłem pod auto i sprawdzałem te kierunkowskazy i z lewej strony w kierunkowskazie została połowa żarówki a druga gdzieś tam sobie może leży hehe a druga żarówka jest ok ale nie świeci zostaje mi zobaczyć czy jest napięcie w kablach
[ Dodano: 01 Mar 2010 16:00 ]
OK udało się wymieniłem oprawki na żarówki były całe w błocie a styki w ogóle ledwo się trzymały wydałem 10zł i teraz wszystko super działa Dzięki za info
[ Dodano: 01 Mar 2010 16:00 ]
OK udało się wymieniłem oprawki na żarówki były całe w błocie a styki w ogóle ledwo się trzymały wydałem 10zł i teraz wszystko super działa Dzięki za info