zimno
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zimno
mam pytanko-niedawno wymienialem plyn w chlodnicy,odpowietrzalem,jest dobre ogrzewanie.Tyle ze skads leci mi zimno.Macie tak czasem?Skad moze leciec.Przez to zimno temperatura w srodku zamiast wynosic ponad 20 wynosi 12-13 stopni.Pomozcie !
Jeżeli masz ustawione ogrzewanie(a nie zimno) to zrąbany masz zwór od ogrzewania.U mnie objawiało się to tym że leciało ciepłe potem nagle zimne.
A dlatego na nogi bo pewnie masz też wiekową JEtte a przy ustawieniu na nawiew szyby leci też na nogi coś się tam z tymi plastikami dzieje(pewnie coś nie odbija)
Odpisz czy tak się dzieje.
[ Dodano: Nie Gru 18, 2005 22:50 ]
A jeżeli masz ustawione na zimno to nic dziwnego wkońcu nie można u nas całkiem zamknąć nawiewu(wyłączyć dostępu powietrza z zewnątrz)
A dlatego na nogi bo pewnie masz też wiekową JEtte a przy ustawieniu na nawiew szyby leci też na nogi coś się tam z tymi plastikami dzieje(pewnie coś nie odbija)
Odpisz czy tak się dzieje.
[ Dodano: Nie Gru 18, 2005 22:50 ]
A jeżeli masz ustawione na zimno to nic dziwnego wkońcu nie można u nas całkiem zamknąć nawiewu(wyłączyć dostępu powietrza z zewnątrz)