witam.
Potrzebowałbym jakiś dobry katalog świec. mogą być skanyz książek albo online. mam zamiar wymienić swiece w moim mk2, no i nie wiem jakie oznaczenie ma być na świecach beru. mam 14-5DTU ale w necie nie moge znaleźć jakiegoś katalogu w którym byłoby pare marek świec. nie wiem czy mam dobre aktualne w golfie i czy dobre kupiłem.
dobry katalog do świec
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: dobry katalog do świec
matisim pisze:witam.
Potrzebowałbym jakiś dobry katalog świec. mogą być skanyz książek albo online. mam zamiar wymienić swiece w moim mk2, no i nie wiem jakie oznaczenie ma być na świecach beru. mam 14-5DTU ale w necie nie moge znaleźć jakiegoś katalogu w którym byłoby pare marek świec. nie wiem czy mam dobre aktualne w golfie i czy dobre kupiłem.
NGK -- http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319& ... uendkerzen
BERU -- http://www.beru.com/english/produkte/produktfinder.php
Reszta u Wuja GOOGLA

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
tyle znalazłem, tylko chciałbym mieć tak jak w ksiązce jest u mechaników 
pare marek odrazu jest, bo wg katalogu beru powinienem mieć inne świece :/

pare marek odrazu jest, bo wg katalogu beru powinienem mieć inne świece :/
Ostatnio zmieniony sob lut 13, 2010 13:22 przez matisim, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
matisim, jeśli wejdziesz w katalog intercarsu i odnajdziesz szukaną cześć, to po prawej stronie u góry masz zakładkę "zamienniki". To ci powinno pomóc.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.