I jeszcze inną rzecz przykrą zauważyłem przy okazji... Cała skrzynka z bezpiecznikami jest odwrócona (nie wiem jak ktoś ją tak umocował) tak że bezpieczniki są schowane a na widoku mam przekażniki
Czy możliwe by była tylko jedna wiązka przewodów do radia?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy możliwe by była tylko jedna wiązka przewodów do radia?
Witajcie. Otóż w moim vento (1993r.) wyjąłem zegary, nawiewy, schowek, półkę pod schowkiem i nigdzie nie mogę znaleźć wiązki przewodów, chyba tej z głośnikami...ktoś sam prowadził kable z podszybia i drzwi...Nie ma poprowadzonych orginalnych przewodów zakończonych kostkami, które idą do podszybia. Jest tylko jedna orginalna wiązka z 5 przewodami + przewód antenowy z kablem czyli chyba od wzmacniacza. Jest jeszcze drugi kabel antenowy a tego już nie mogę rozgryźć
Generalnie dziwna to wersja. Elektryczne lusterka ma ale już kabli wyprowadzonych nie.
I jeszcze inną rzecz przykrą zauważyłem przy okazji... Cała skrzynka z bezpiecznikami jest odwrócona (nie wiem jak ktoś ją tak umocował) tak że bezpieczniki są schowane a na widoku mam przekażniki
Czy wiecie jak w miarę bezinwazyjnie wyjąć tą skrzynkę, bo chcę zamontować spowrotem jak należy. Teraz jak spojrzę od góry przez wyjęty wyłącznik świateł to mam same bebechy i ogromny bałagan w tych kablach skrzynki
Pozdro for all 
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy

Zwykle są dwie kostki i dokupienie drugiej ISO głośnikowej nie jest problemem, jeśli poprzedni właściciel zabrał ją razem z kabelkami głośnikowymi.
Schematyczne rysunki mocowania skrzynki są pokazane
Tam
by nie powielać tych samych materiałów na forum.
Schematyczne rysunki mocowania skrzynki są pokazane
Tam
by nie powielać tych samych materiałów na forum.