Kody błędów w MKIII
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Kody błędów w MKIII
Kup interfejs VAG dostosowany do twojego autka (jest na allegro, cena okolo 50 zł najtanszy)kkasper pisze:Jak sprawdzić samodzielnie kody błędów w MKIII - '95r silnik 1.6 55kW?
Następnie ściagnij program wspolpracujący z twoim interfejsem, najczesciej osoba sprzedająca VAG dodaje nazwy lub całe programy na cd.
Jesli chcesz skożystać z VAG-COM musisz go wczesniej zarejestrować, ponieważ wersja nie zarejestrowana nie potrafi sprawdzać błędów.
Kody ewentualnych błędów powinny być rownież zawarte na płycie cd razem z programem VAG, jesli ich nie dostaniesz to skontaktuj sie zemną i ci wysle.
Możesz do tego celu użyć komputera lub laptopa.
Jednak pamietaj że jeśli kupisz VAG z wtyczką com (jedna z najstarszych rodzajów wtyczek) to czesto nowe laptopy nie posiadają takiego własnie wejścia. I jest problem.
Wiec pozostaje komputer lub starszy laptop.
Golf III 1.8 '93
[img]http://nokia-free.com/1.jpg[/img]
[img]http://nokia-free.com/1.jpg[/img]
Dzięki PitrekKT znalazłem to ale jest dalej problem zapomniałem napisać że to do 1.8 GTI PF a niewiem czy te kody które tam istnieja są do tego modelu czy to nie robi róznicy acha jeszcze chciałem się zapytac czy wie ktoś gdzie mogę znaleść tablicę z opisem kodów błyskowych pod ten model silnika jak wyżej
dzieki z góry za info

-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Czujnik tylni rozni sie od przedniego ze ma kabel no i cena: przod 30zl tyl 120zl.inek01 pisze:Czujnik koła ABS prawy tył - G44CzapCzap pisze:Dzisiaj zapalila mi sie kontrolka ABS, kolega podlaczyl laptopa i wyszedl blad w ABS , taki numer : 00287 . Moze ktos wie co on oznacza ???
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!