PROBLEM Z ELEKTRYKĄ

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

kyna75
Nowicjusz
Nowicjusz

PROBLEM Z ELEKTRYKĄ

Post autor: kyna75 » sob sty 23, 2010 17:34

Witam Serdecznie.
Proszę o pomoc być może ktoś z was spotkał się z takim problemem. Dzisiaj tj. 23.01.2010 uruchomiłem swojego golfa IV tdi przy silnych 20 stopniowych mrozach pali znakomicie. Przejechał parę kilometrów rozgrzał się i wszystko działało super:). Pozostawiłem go przed sklepem na jakąś godzinkę Po powrocie odpalił znakomicie ale po uruchomieniu nie działał w środku nawiew, kierunkowskazy (awaryjne działają), ogrzewanie tylnej szyby oraz wycieraczki. Ponadto na desce zapaliła mi się kontrolka poduszki powietrznej. Nie mam pojęcia co to może być. Bezpieczniki sprawdzone i wszystkie są ok. Poza tym nie mam koncepcji czy spowodowany jest nagły brak działania tylu rzeczy na raz. Proszę o pomoc...dziękuję

JACO

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » sob sty 23, 2010 17:38

Zobacz czy są światła mijania...jak nie ma to kostka stacyjki mogła odmówić posłuszeństwa
Co do kontrolki od poduch to pod kompa trzeba podpiąć, zobaczyć jaki jest błąd...usunąć usterkę po czym skasować błąd.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”