kierunkowskazy szybciej migają
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
kierunkowskazy szybciej migają
Witam
Mam mały problem.
Posiadam VW Golfa IV 1.9 TDi 2001r.
Wczoraj wymieniałem włącznik świateł awaryjnych. Po czym zauważyłem że kierunkowskazy migają znacznie szybciej. To samo sie ma do świateł awaryjnych.
Gdy podłączyłem na chwile ten stary to wszystko działało normalnie. A teraz to te tzw. tykanie znacznie głośniej słychać.
Nie wiem czym to może być spowodowane ale na starym włączniku wszystko działa prefekcyjnie
Proszę o pomoc
Pozdro
Mam mały problem.
Posiadam VW Golfa IV 1.9 TDi 2001r.
Wczoraj wymieniałem włącznik świateł awaryjnych. Po czym zauważyłem że kierunkowskazy migają znacznie szybciej. To samo sie ma do świateł awaryjnych.
Gdy podłączyłem na chwile ten stary to wszystko działało normalnie. A teraz to te tzw. tykanie znacznie głośniej słychać.
Nie wiem czym to może być spowodowane ale na starym włączniku wszystko działa prefekcyjnie
Proszę o pomoc
Pozdro
Ostatnio zmieniony sob sty 16, 2010 14:49 przez damianekkk007, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Masło maślane kolego - piszesz ,że stary zaczął szwankować ,, po czym za chwilę na starym wszystko działa doskonale załóż stary i po kłopocie, bo albo kupiłeś jakiś szajs , albo nie to co trzeba do swojego autka i stąd akcje z przyspieszonym kierunkowskazem.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Nowicjusz
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
ZbyszekGolf pisze:Witam do sprawdzenia zarówki moze sie jedna spaliła i dlatego szybciej miga
damianekkk007, jeżeli na starym było ok to myślę, że nie ma co szukać przyczyny bo ta jest w nowym włączniku...pozostaje jeździć tak jak jest albo wymienić włącznik na innydamianekkk007 pisze:na starym włączniku wszystko działa prefekcyjnie