Witam stalem sie szczesliwym posiadaczem golfa mk2 i mam pytania odnosnie niektorcyh napraw
1. podobno do wymiany jest flanszka chyba skrzyni poniewaz przy dodawaniu gazu cos puka tak jak by w przgubie od prawego kola tak mi sie wydaje - co to moze byc ??
2. jak odpale na benzynie to obrotow nie moze zlapac ale jak tylko przelacze na gaz to wszystko idealnie chodzi. poprzedni wlascicel mowil ze ma cos przestawione zeby na LPG lepiej jezdzil nie wiem co jest
[MK2] Golf II troszke do roboty
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
przegubobelx1 pisze:1. podobno do wymiany jest flanszka chyba skrzyni poniewaz przy dodawaniu gazu cos puka tak jak by w przgubie od prawego kola tak mi sie wydaje - co to moze byc ??
ja sie nie znam ale pewno Ci kit wcisnął.... czesto jest tak ze jak ludzie założą gazzzzzzz to sie nie przejmują czy auto chodzi na benie tylko non stop na gazie.obelx1 pisze:2. jak odpale na benzynie to obrotow nie moze zlapac ale jak tylko przelacze na gaz to wszystko idealnie chodzi. poprzedni wlascicel mowil ze ma cos przestawione zeby na LPG lepiej jezdzil nie wiem co jest
- Paweł Marek
- V.I.P.
ceny przegubów znajdziesz łatwo w necie, a o drugą rzecz nie pytaj więcej bo nie napisałeś nawet jaki masz typ silnika, albo jakie zasilanie, jaki wtrysk. Bez tej ważnej informacji temat jest do kosza w zasadzie, więc dopisz co trzeba w profilu i w tytule
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Witam wracam do tematu
co do tych obrotow na benzynie to juz wszystko wrocilo do normy po przejechaniu 200km na benzynie . poprostu poprzedni wlasciciel za duzo jezdzil na gazie tak mi sie wydaje heh
poza tym instalacja gazowa idzie do ksoza z auta zostaje sama czysta benzyna
Auto wyposaze jest w silnik 1,8 GT 90 KM monowtrysk

poza tym instalacja gazowa idzie do ksoza z auta zostaje sama czysta benzyna
Auto wyposaze jest w silnik 1,8 GT 90 KM monowtrysk
Kazdy jest szybki, ale czerwone najszybsze